Právě dnes 11.10.2013 spouštíme Copywriting.cz - systém, ve kterém se setkávají poptávající po textech s copywritery. Nevím přesnou hodinu, ve které se systém spustí, ale oficiální spuštění proběhne dnes na 31. NET srazu v Olomouci.

V čem bude Copywriting.cz unikátní? Na jediném místě mohou inzerenti:

  1. Nakoupit hotové články
  2. Zadat poptávku po napsání textu
  3. Vybrat si copywritera z databáze copywriterů a zadat mu text k napsání
  4. Využít guest bloggingu

perex123

Pokud je mi známo, tak v ČR zatím neexistuje systém, kde byste mohli tyto 4 činnosti dělat na jediném místě. Myslím, že mohu vypustit i trochu interních informací. Systém vlastníme my a WebDeal s.r.o., za kterým stojí Otakar Pěnkava - provozovatel 2. největšího fóra o internetovém marketing v ČR - Webdeal.cz a systémů PayPost.cz nebo WebPost.cz.

Copywriting.cz má za cíl stát se největším tržištěm s texty v ČR.

Spuštěním systému se otevírá příležitost i pro vás - ihned po spuštění systému bude funkční affiliate systém. Je jedno, jestli se zaměříte na získávání inzerentů nebo blogerů - provize získáváte od všech! Jakmile se někdo přes vás zaregistruje, tak z něho máte provizi již napořád (žádná pravidla typu dáváme provizi jen prvních x měsíců, atp.). Toto jsou unikátní podmínky a rozhodně se vyplatí začít s propagací včas, dokud v systému není téměř nikdo zaregistrován. Pečlivě sledujete spuštění, ať si vyděláte co nejvíce!

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter