Potřebujete texty a už včera bylo pozdě! Co teď? Právě dnes jsme pro vás na Copywriting.cz spustili novou službu - Rychlopoptávka, s níž získáte texty za méně než 3 hodiny!

"Rychlá poptávka je nejrychlejší metodou, jak sehnat kvalitní texty všeho druhu u nás".

Na principu rychlé dodávky textů postavil celou firemní strategii iWriter.com, který nám byl inspirací pro tvorbu nové služby. Vypracování veškerých poptávek je zde podmíněno časovým limitem. Firmy a majitelé webů tedy mohou získat obsah do několika málo hodin. Jen za poslední měsíc zde bylo zadáno více než 102 tisíc rychlých poptávek.

perex123

Jak rychlá poptávka funguje?

Doposud měli inzerenti možnost kupovat hotové texty, nebo zadat konkrétní poptávku do systému a čekat, až na ni některý z copywriterů zareaguje, nebo ji napřímo přidělit zvolenému textaři. Vyslyšeli jsme prosby textuchtivých nedočkavců a služby Copywriting.cz doplnili o Rychlopoptávku. Nová služba funguje na principu „rychlejší vyhrává“ – v detailech poptávky máte nově možnost zvolit požadavek textů do 3 hodin. V okamžiku publikování se detaily požadovaného textu zobrazí copywriterům v souhrnném přehledu poptávek. Rychlé poptávky jsou topované a vždy se zobrazují nad ostatními, čímž se zvyšuje jejich viditelnost. Pro lepší přehlednost jsou také zvýrazněné červenou ikonou.

iWriter

Copywriter, který jako první projeví o zakázku zájem, má od momentu přijetí poptávky přesně 180 minut na odevzdání. Pokud by textař daný termín nedodržel, inzerentovi se poptávka automaticky uvolní pro další zájemce, aniž by neúspěšnému copywriterovi musel cokoli platit.

Dochvilnost a spolehlivost na prvním místě!

Abychom eliminovali situace, kdy copywriter zakázku přijme, ale ve stanovené lhůtě nedodá, nastavili jsme přísná pravidla spolupráce. Na zakázku mohou zareagovat pouze osvědčení copywriteři splňující následující kritéria:

1. spolehlivost minimálně 80 % 2. hodnocení 4 a výše

(Více informací o hodnocení copywriterů se dočtete ve článku: Nabídka textařů na Copywriting.cz je rozmanitá – jak vybrat toho nejlepšího?) Abychom co nejefektivněji předcházeli komplikacím, nastavili jsme rovněž penalizaci za nespolehlivost. Nejen že textař nemá nárok na finanční odměnu za nedokončenou práci, zhorší se mu i hodnocení spolehlivosti. Tímto rozhodnutím chráníme zájmy inzerentů, ale také celý princip služby Rychlopoptávka.

Obdržel jsem text a co dál?

Copywriter vypracoval text a odevzdal jej ve stanovené lhůtě. Nyní je na inzerentovi, aby posoudil, zda práce odpovídá avizovaným požadavkům. Na schválení/vrácení má zadavatel 3 dny, stejně jako u klasických poptávek.

  • 1. varianta – „když jde vše hladce

Práce je zcela v pořádku, chci ji okamžitě použít: copywriting -> potřebuji texty -> moje poptávky -> konkrétní poptávka -> zaplatit (nezapomeňte, že copywriterovi můžete poslat milé poděkování za spolupráci v podobě tringeltu)

  • 2. varianta – „ještě by to něco chtělo“

Text obsahuje chyby, nepřesnosti, nešikovné formulace? Je třeba na něm zapracovat. Inzerent má nárok na korekturu: copywriting -> potřebuji texty -> moje poptávky -> konkrétní poptávka -> vrátit text -> copywriter má 24 hodin na přepracování textu dle požadavků

 

Doufáme, že rychlá poptávka pomůže jak inzerentům k rychle získaným textům, tak i copywritům k získání více zakázek. Stejně jako u našich dalších služeb si velmi vážíme vašich námětů a připomínek, které nás posouvají kupředu. Jak se vám líbí iWriter, vyzkoušíte jej?

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter