K doposud nabízeným službám – nákupu a prodeji textů, guest bloggingu, podčlánkové inzerci, reklamě na sociálních sítích, rychlým poptávkám – nové přibyla nejmladší kolegyně – korektura. Korektury jsou cenné zejména při přípravě důležitých tiskových a elektronických materiálů, jejichž publikování má pro společnost či jednotlivce důležitou roli při vlastní prezentaci. Nepodceňujte sílu kontroly! I sebelepší copywriter nemusí mít někdy svůj den – překlepům, pravopisným chybám, nelogickým uspořádáním vět je konec. Díky korekturám budou všechny texty perfektně čisté. perex123

Korektura není pouhá oprava chyb!

Prvotním záměrem korektury je samozřejmě vytvořit dokonale čistý text bez chyb a překlepů. Její síla však spočívá také v úpravě stylistiky a celkového ladění textu. Volba slov, stavba vět, uspořádání textu, to vše je součástí dojmu, který za sebou písemné materiály mohou zanechat. Zkušený copywriter v rámci korektury opraví i stylistické nedokonalosti. Výsledkem je oku lahodící písemné dílo, které přesně odpovídá potřebám daného publika.

Proč poptávat korekturu na Copywriting.cz?

Výhodou Copywritingu.cz je především velký výběr uchazečů o poptávku, ale také rychlost, jednoduchost a přehlednost. Při výběru copywriterů se můžete řídit referencemi ostatních, což přislibuje dobře odvedenou práci. Vše navíc vyřešíte z pohodlí domova, nebo kanceláře během několika minut. Na vypracovaný text se můžete těšit již do několika hodin v případě rychlé poptávky, nebo dnů u poptávky klasické. Pro dobře odvedenou korekturu však doporučujeme poskytnout textaři dostatečný časový prostor, aby mohl vychytat i nejmenší chybičky.

Jak získat/nabídnout korekturu?

Nabídku korektury textů si mohou od tohoto týdne copywriteři přidat do seznamu svých poskytovaných služeb jednoduše v nastavení – „Profil copywritera“. Nově se zde vedle ostatních kategorií textů objevuje okénko „jazyková korektury“. Označí-li copywriter toto políčko, automaticky se mu zobrazí prostor pro vyplnění ceny. Po potvrzení se bude cena za 1 normostranu korektury zobrazovat v údajích copywritera.

Korektury textů na Copywriting.cz

Ceny korektur se mohou lišit dle zkušeností textaře. Pohybovat se mohou od několika desítek až do několika set korun. Ve většině případu je cena za korekturu nižší, než za vypracování nového textu. Je však třeba mít na paměti, že dobrá korektura vyžaduje stejně tak čas, jako samotná tvorba. Pokud potřebujete perfektně odvedenou práci, vsaďte na reference ostatních. Kde hledat? V Copywiting -> Potřebuju texty -> Přehled copywriterů si můžete snadno filtrovat vhodného kandidáta dle zaměření, hodnocení, spolehlivosti či ceny.

korektury textů Pro objednání korektury máte na výběr dvě možnosti stejně jako u tvorby klasických textů:

1) Můžete vystavit veřejnou poptávku po zpracování revize textu: Copywriting -> Potřebuji texty -> Moje poptávky -> Přidat poptávku -> Zvolit „jazyková korektura“ Do kolonky vložíte text, který je třeba zpracovat, vyplníte všechny potřebné údaje – cena, termín a další. Následně už jen sledujete a vybíráte z copywriterů, kteří se na poptávku přihlásili.

Korektury textů na Copywriting.cz

2) Zvolíte si vybraného copywritera a pošlete mu poptávku napřímo: Copywriting -> Potřebuji texty -> Přehled copywriterů -> Zvolit copywritera nabízejícího korektury -> Objednat text -> Zvolit „jazyková korektura“ Pyšněte se dokonalými texty na vašich stránkách i elektronických či tištěných materiálech. Nová služba korektury textů pomůže vyšperkovat každý text do dokonalosti. Vyzkoušejte na Copywriting.cz.

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter