Zdravím uživatelé,

od posledního zápisku uběhla spousta času a mnohé se změnilo nebo právě mění. Ti z Vás, kteří sledují náš Twitter účet @kopywriting, tak mohli zaznamenat zvýšenou aktivitu.  Jednak je to tím, že jsme ho začali více využívat a také, protože se blíží další hlavní verze a my chceme, aby byla tou nejlepší, jakou jsme dosud představili. Postupně tak odkrýváme novinky, které postupně uvolňujeme do systému a dáváme o nich vědět právě na Twitteru.

Při vývoji hodně dbáme na zpětnou vazbu od Vás a nad každým návrhem přemýšlíme. Spousta návrhů a úprav tak vznikla právě díky Vám.

perex123

 

Podpora na chatu

Měli jsme jej už dříve, ale staré technické řešení bylo neforemní, neumělo spoustu věcí (například: notifikace na plochu). Takže jsme jej časem začali používat jako rychlou zprávu na e-mail, odkud jsme odpovídali. To ale bylo nepraktické a přestože jsme odpovídali obratem, tak uživatel nezjistil odpověď, než se podíval na e-mail. Zhruba od března tak jedeme na novém řešení. Na podpoře býváme skoro pořád (často odepisujeme i na dotazy po 23 hodině).

 

Platby kartou

Při průběžném průzkumu se platba kartou objevovala jako stálice mezi žádanými vylepšeními. Rozhodli jsme se Vás tedy vyslyšet a realizovat platbu kartou. Od dnešního dne tak máte 3 možnosti, jak si dobít kredit:

  1. bankovním převodem
  2. PayPalem
  3. platbou kartou

 

Porovnávání revizí textů

Odevzdal Vám copywriter upravený text a chtěli byste přehledně vidět změny? Nyní můžete!

U textů, které byly vráceny na přepsání, zobrazí možnost zobrazení těchto změn. Podobně jako na obrázku níže:

Obr. č.1: Ukázka změn přepsaného textu.

 

Zrychlujeme - kratší termíny

Zkrátili jsme minimální lhůtu pro zadání termínu ze 3 dnů dopředu na 2 dny u objednávky textu od konkrétního copywritera. Zároveň jsme jako aktivní copywritery začali označovat ty, kteří se přihlásili v posledních 21 dnech (původně to byl měsíc).

 

Úprava oprávnění

Protože jsme se setkali s několika nepoctivci a zabralo nám mnoho času na řešení těchto situací, rozhodli jsme se ke změnám. Změnili jsme podmínky, při kterých ho pustíme do jednotlivých části systému:

  • poptávky - pro přidání je nutné mít dobitý kredit ve výši ceny poptávky (kredit se bude blokovat až při vybrání copywritera, tak jako doposud)
  • weby - inzerent si někdy musel dobít kredit, nemusí ho ale mít na účtě. Weby, které mají cenu za publikování vyšší než má na účtě, tak je adresa skrytá hvězdičkami
  • články - inzerent si někdy musel dobít kredit, nemusí ho ale mít na účtě

 

Sloučení účtů copywritera a inzerenta

Z tohoto máme úpřimně radost. Povedlo se nám díky tomu zjednodušit systém a to jak pro Vás, tak pro nás. Rozdělení účtu na účet inzerenta a účet copywritera byla už dlouho umělá překážka, která se s námi táhla od původního jádra systému. Zároveň jsme zrušili převody mezi těmito účty, sjednocením už nejsou potřeba :-)

 

Nová administrace

Před pár měsíci jsme se rozhodli postavit si kompletně novou administraci pro vklady a výplaty. Stará administrace vznikla v době, kdy vůbec copywriting.cz neexistoval a vznikla ještě pro předchozí systémy. Postupem času se na ni nabalila spousta věcí, úprav kroků a celý proces byl neefektivní. Přepisem jsme zajistili, že jsme schopni vyřídit výplatu výrazně rychleji a díky tomu vyplácíme zase častěji než 1x týdně.

 

Další novinky

  • vytíženost autora - v detailu copywritera nově zobrazujeme jeho aktuální vytíženost. Jde o další údaj, podle kterého se můžete orientovat, zda copywriter bude tím nejvhodnějším
  • vylepšeno šifrování hesel - nově jsme při ochraně hesel přešli na novější technologii (bCrypt), která je dostatečně bezpečná a měla by zajistit 100% nezjistitelnost Vašeho hesla. Ani my totiž neznáme Vaše skutečné heslo, známe jenom zašifrovaný řetězec a nově ten řetěžec je ještě komplexnější.
  • načítání dat firmy z ARES - přestože stačí vyplnit fakturační údaje jenom jednou, tak je to zbytečné. Vždyť stačí zadat IČO firmy, kliknout na načtení dat a systém vše sám doplní. Stačí jen zkontrolovat zadané údaje
  • načtení dat z předchozí objednávky - podobně jako u poptávek dříve, tak nově i u objednávek si můžete načíst data z předchozí objednávky a jen upravit některé parametry, tato úprava tak výrazně urychlí jejich vyplňovaní
  • automatická kontrola odkazů - máme robota, který prochází všechny publikované odkazy v systému a v případě, že najde nějaký PRčlánek, který byl publikován a už není na dané adrese, pošleme majiteli webu upozornění s prosbou o nápravu. Systém je teprve v náběhu, ale cílem je to, abyste nemuseli hlídat dostupnost webů a případně reklamovat takový článek. O vše se postaráme my
  • propagace článků - copywriterům, kteří prodali více než 25 článků, jsme přidali možnost propagovat své články, zároveň je počet souběžně běžících propagací nastaven na 3
  • zrychlení akcí v poptávce - při vybírání copywriterů v poptávce se už při každé akci nenačítá celá stránka znovu
  • a další stovky drobných změn a úprav...

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter