Zní to sice neuvěřitelně, ale 2. den od spuštění Copywriting.cz jsme provedli přes 30 úprav v systému. Některé úpravy jsou drobné, některé zásadně rozšiřují funkce systému. Dnes v neděli nám v 21:06 přišel dotaz od Zdeňka Dvořáka:

Ahoj kluci, jak v systému přidám poptávku, pokud chci získat článek zdarma v rámci guestblogingu? Moje představa je, že definuji svůj web, přidám požadavky a možnosti a někdo se mi ozve, že by rád napsal článek jako guest post.

perex123

Dále se ještě zmínil: "Psal jsem to i vickrat na webu ke vsem systemum u nas. Zkuste to tam pridat, podle me se to ujme vic." A jak jsme zareagovali? Do 00:24 v pondělí (za 3h 18min) byla funkce naprogramována. Proběhlo i testování a odladění chyb kromě jediné - spuštění proběhlo jen pro administrátory a uživatelům se funkce zpřístupní ráno (poodohalím trošku zákulisního infa, proč se funkce nespustila všem už teď, když je hotová - hlavní tvůrce systému Otakar Pěnkava už možná spí, ale ráno bude funkce zpřístupněna všem). I tato aktivita je důkaz, že to s přáním uživatelů myslíme vážně a že se chceme stát jedničkou pro získávání textů v ČR.

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter