Ahoj uživatelé,

v uplynulých týdnech jsme dělali v systému změny, které vedli k rozdělení systému na 3 samostatné systémy - Copywriting.cz, PayPost.cz a Guestblogging.cz. Není přitom potřeba nová registrace, ve všech systémech se nadále přihlásíte stejnými údaji.

 

Proč?

Rozdělení systému na sekce bylo pro řadu lidí chaotické a nepřehledné. Při revizi služby jsme dospěli k názoru, že je potřeba změna. Pro Copywriting.cz byly ostatní sekce zbytečnou zátěží a ostatní sekce se nerozvíjely, tak jak mohly. Postupem jsme k tomu směřovali už v minulém roce, kdy jsme na Copywriting.cz začali automaticky předvybírat sekci Copywriting, poté jsme oddělili sekci Guestblogging.cz a začátkem roku i PayPost.cz.

 

Copywriting.cz

Na Copywriting.cz se nic nemění. Služba zůstává na stejné adrese, zůstává zachována barevná paleta vzhledu i další aspekty. Do budoucna se budeme více zaměřovat na kvalitu psaných textů.

 

PayPost.cz

Po 4 letech obnovujeme naši značku PayPerPost systému PayPost.cz. Původní služba se v roce 2014 integrovala do Copywriting.cz. Nyní se vrací a nabízí vše, co nabízela sekce Reklamní prostor na Copywriting.cz a to včetně podčlánkové inzerce.

 

Guestblogging.cz

Bylo by škoda zaříznout guest blogging sekci a tak jsme se rozhodli ji zachovat i po rozdělení. Zajímavostí je, že kdysi na adrese sídlil guest blogging projekt, ze kterého jsme čerpali inspiraci při tvorbě podobných funkcí na copywriting.cz. Loni jsme se dohodli s autorem původního projektu na odkoupení a použití pro náš projekt.

 

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter