Ahoj uživatelé,

právě jsme nasadili novou aktualizaci systému, která rozšířuje možnosti exportování textů z dosavadních (PDF, Wordu, HTML a TXT), také do redakčního systému Wordpress.

Po exportu na Vás bude text čekat ve formě konceptu na webu a to i s obrázky (publikovanými ve správném pořadí a uloženými v knihovně médií), zkrátka tak, jakoby jste to udělali ručně.

 

Výhody exportu do Wordpressu?

Leckdo by si mohl říct, že bohatě stačí text označit a použít metodu CTRL+C, CTRL+V. Tato možnost stačí, když máte pár jednoduchých textů bez obrázků. Jakmile už řešíte větší množství textů pravidelně a k tomu ještě texty s obrázky, pak se tato „rutina” stává značně pracnou a zdlouhavou. To s použitím tohoto exportu odpadá, vše se na pár kliknutí samo exportuje a výsledek je přesně takový, jakého byste docílili, kdybyste to dělali ručně.

Tento export se v budoucnu objeví i u naší druhé služby - PayPost.cz (služba pro objednání PR článků na webech). Kde pomůže naopak majitelům webů, kteří po přijetí zakázky najdou článek už rovnou mezi koncepty na svém webu.

 

Jak na to?

Abyste mohli tuto novou funkci využívat, potřebujete si nainstalovat plugin copywriting-cz do Wordpressu. U každého webu, kde budete chtít propojení s Copywriting.cz, tak je potřeba udělat toto:

  1. nainstalujte si plugin copywriting-cz na Váš web
  2. aktivujte jej
  3. jděte na copywriting.cz, vyberte si text a zvolte export do Wordpressu, poté zadejte adresu webu

Při příštím exportu už jen vyberete web a dáte odeslat.

Nemusíte nic nastavovat, plugin se s webem spáruje automaticky. Pokud byste přesto chtěli se podívat do nastavení, naleznete jej ve WP administraci pod Nástroje -> Copywriting.cz. Máte tam jen jednu možnost a to ukazatel, zda je web s Copywritingem propojený a případně toto propojení můžete odstranit.

 

Pokud máte naprogramovaný vlastní systém nebo využíváte jiný open-source systém a chtěli byste na něj propojení s Copywritingem, napište nám. Pomůžeme s implementací, případně přidáme podporu pro další systémy (dle zájmu).

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter