Ahoj uživatelé,

po minulé velké aktualizaci guestbloggingu, která přišla v minulém týdnu, jsme se pustili do vývoje další funkce systému a to pravidelných slev článků k prodeji. Nedávno jsme překročili 3000 prodaných hotových článků a to nám dává slušné analytické možnosti. Například víme, že nejvíce článků se prodá do 4 měsíců od jejich umístění do služby a proto jsme se rozhodli podpořit jejich prodej zabudováním algoritmu, který by nahodile vybíral tyto články a dělal na ně slevové akce.

perex123

Příklad slevněného článku

Příklad zlevněného článku

Jak to funguje?

Systém každé pondělí vybere nahodile 20 článků, které jsou starší než 4 měsíce a poté jim vypočítá slevu. Slevy jsou reálné a jdou plně z naší provize, mohou tak dosahovat rozmezí 5 až 20 procent. Sleva trvá vždy týden (od pondělí 00:00, do neděle 23:59), poté je nastavena opět původní cena a systém vybere nové články. Algoritmus je nastaven tak, aby 2 týdny nemohl být stejný článek ve slevě.

 

Jak zjistím zlevněné články?

Připravili jsme 2 možnosti, jak se dostat k aktuálním zlevněným článkům.

  1. Filtrování článků -> Zobrazit jen zlevněné články
  2. E-mailová notifikace, zapnete ji v nastavení e-mailů a každé pondělí Vám přijde e-mail se seznamem článků ve slevě

Co dál?

Pečlivě budeme sledovat jak si tuto funkci oblíbíte a případně upravíme množství současně zlevněných článků nebo stáří článků.

Do budoucna zároveň nevylučujeme možnost nastavení slev copywritery, ale musíme vymyslet taková opatření, aby nedocházelo k umělému navyšování základní částky a tím umělým slevám.

Máte nějaký dotaz?

Napište nám na info@copywriting.cz

Najdete nás také na

Facebook Twitter